Foto: Facebook
HRVATSKA se ponovo našla u stranim medijima. Ovaj put radi se o jednoj zaista neobičnoj vinariji koja je s pravom zadivila novinare Harper's Bazaara.
Radi se o "Edivo Vinima" koji su medijsku pažnju privukli neobičnim način proizvodnje. Naime, nakon što njihova vina dozrijevaju u boci tri mjeseca, oni ih spuštaju u podmorje gdje se njihovo dozrijevanje nastavlja iduće dvije godine.
"Dozrijevanje vina u moru navodno kvaliteti vina doprinosi zbog idealne temperature hlađenja i savršene tišine koja također utječe na kvalitetu proizvoda", piše Harper's Bazaar.
Ako se odlučite kušati ova specifična vina, "Edivo Vina" vam omogućuju da zaronite pod vodu i istražite vinariju kako biste iz prve ruke mogli sudjelovati u odabiru savršene boce.
Osvrnuli su se i na same boce koje će, prekrivene školjkama i koraljima, dati bajkoviti štih svakoj prilici u kojoj ih poslužite.