FOTO Zbog ove fotke "oralnog seksa" biskup u Grčkoj zabranio je vjenčanja strancima

Foto: Facebook

NOVOPEČENI mladenci na grčkom otoku Rodosu simulirali su oralni seks, a fotka, osim što je izazvala lavinu reakcija na društvenim mrežama, uznemirila je lokalne vlasti i crkvu.

>>VIDEO Na prijedlog svojih mama: Mladenci snimili vjenčani "oralni seks<<

Matthew Lunn na fotografiji stoji spuštenih gaća dok Carly u vjenčanici kleči u pozi oralnog seksa, a za dodatni efekt Matthew je podignuo ruku u zrak.

Fotkao ih je jedan od članova obitelji, a fotka je na brzo postala viralna na društvenim mrežama. Naravno, izazvala je podijeljene reakcije. Dok jedni smatraju kako je riječ o odličnoj šali, drugi se nisu složili. Jedan od takvih je i biskup Kyrillos s otoka koji je nakon "incidenta" strancima zabranio vjenčanja u samostanu svetog Pavla, piše The Sun.

Zbog fotografije u problemima se našao i Giorgos Eleftheriou, predsjednik lokalne otočke zajednice Lindos. On je, naime, morao otkazati stotine vjenčanja jer su stanovnici zgroženi ovakvim ponašanjem. Iz Grčke žele da se bračni par javno ispriča stanovništvu otoka Rodosa i cjelokupnoj grčkoj Crkvi, a najavljena je čak i tužba.

"Svi su zbilja uzrujani. Britanci koji žive ovdje su posramljeni i uzrujani, grčka zajednica bjesni i brine za svoj biznis", rekao je lokalni izvor za britanski tabloid. Naime, njihova ekonomija uvelike se oslanja na prihode od vjenčanja, a u najvećoj mjeri mladenci su Britanci. Kako će to utjecati na njihov biznis, ostaje za vidjeti, no sasvim sigurno otok je dobio reklamu kakvu je teško platiti.

S druge strane, mladenci u svemu vide samo dobru zezanciju. "To je samo fotografija, snimili smo je daleko od svih i baš je bilo zabavno. Prije vjenčanja smo se dogovorili da ćemo to učiniti i ispoštovali smo dogovor", rekla je Carly.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.