Fotku ruke ovog čovjeka lajkalo je pola milijuna ljudi zbog važnog detalja

Foto: Twitter

TVITERAŠ Dominique Apollon prikupio je više od pola milijuna lajkova na fotografiju svoje ruke s flasterom na njoj. Zašto?

Zato što je Dominique prvi put u životu naišao na flastere u tonu svoje kože. Prvi put u životu na tijelo je stavio flaster koji se nije isticao na njegovoj koži.

"Trebalo mi je 45 putovanja oko Sunca, ali prvi put u životu znam kako je na sebi imati flaster u boji kože. Na prvoj fotografiji ga jedva možete i uočiti. Stvarno, jedva suzdržavam suze", napisao je Dominique, a njegova je objava oduševila mnoge.

Kasnije je dodao: "Nije da nisam znao da postoje ovakvi flasteri, samo nisam očekivao ovakvu navalu emocija u trenutku kad sam vidio kako se uklapa."

Ispod njegove objave javili su se mnogi koji su shvatili zašto ga je ovaj trenutak toliko taknuo te dodali da su upravo takve sitnice poput flastera kod njih kao djece stvarali svjesnost o rasi. "Sjećam se da sam uvijek pitala mamu zašto je flaster baš te boje", dodala je jedna tviterašica, a Dominique je za usporedbu dodao i fotografiju svoje ruke s prozirnim flasterom.

U raspravu se uključio i glumac John Boyega. "Da! Na setovima, gdje se često porežemo, vizažisti moraju bojati flastere u smeđu boju", napisao je on.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.