Blogerica pozirala gola i pokazala kako joj tijelo izgleda 24 sata nakon poroda

Foto: Instagram

AUSTRALSKA fitness zvijezda i influencerica prošli tjedan rodila je svoje drugo dijete, a prije nekoliko dana i pokazala kako joj je tijelo izgledalo 24 sata nakon poroda.

Hannah Polites (28) rodila je sinčića Arla, a kad ju je dvogodišnja kćerkica Evaliah pitala zašto joj trbuh "izgleda smiješno", odgovorila joj je kako je to efekt stvaranja predivnog života.

Dok se fitness trenerice i Instagram zvijezde obično hvale fotografijama oporavka nakon porođaja na društvenim mrežama, Hannah je rekla kako ona to ne misli raditi. Štoviše, kaže kako ne planira početi s vježbanjem barem šest tjedana kako bi se posvetila obitelji.

Njezina iskrenost naišla je na brojne pohvale, a podržale su je i brojne druge Instagram zvijezde, uključujući Emily Ratajkowski i manekenku Belle Luciju koju su trolovi nedavno napali da laže o tome kako je trudna.

"Hvala ti Hannah na dijeljenju ovoga i tvom putovanju. Žensko tijelo je nevjerojatno. Svi trebaju vidjeti i znati da tijelu treba vremena za zacjeljivanje", samo je jedan od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.