Nakon izlaska epizode novog Seks i grada sa Samanthom mnogi fanovi komentiraju isto

Foto: Press

KONAČNO je obavljena epizoda serije I tek tako... koju su svi fanovi Seks i grada nestrpljivo čekali. Kim Cattrall nakratko se vratila u seriju, a nakon njezine epizodne uloge društvene mreže prepune su komentara.

Oprez! Tekst sadrži spoilere

Lik Samanthe Jones pojavljuje se u jednoj sceni. Carrie Bradshaw se spremala oprostiti od svog kultnog stana u New Yorku, a Samantha ju je namjeravala iznenaditi dolaskom iz Londona u New York. Međutim, let je kasnio tri sata i Jones zove Carrie kako bi joj rekla da neće stići na večeru.

Jedna scena bila je dovoljna da se fanovi oduševe

Tih nekoliko sekundi Samanthe bilo je dovoljno da se obožavatelji oduševe. Jedni se i dalje nadaju da će Samantha biti dio treće sezone, čije je snimanje HBO Max nedavno potvrdio, dok drugi žele da ovaj lik ima vlastitu seriju.

"Samantha Jones treba nove prijatelje. Trebam spin-off Samantha and the City", "Moramo znati što se događa sa Samanthom i moramo to znati čim prije. Trebamo spin-off prije nego treću sezonu", "Kim Cattrall je izvrsna glumica. Samantha treba imati vlastitu seriju", "Trajalo je samo minutu, ali jedan od mojih omiljenih TV likova se vratio. Bez obzira na to što se događa u stvarnom svijetu, može se reći da je Kim ovo napravila za obožavatelje", nižu se komentari.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.