Evo tko je bio drugi kum na vjenčanju Jasmine Izetbegović

Foto: Klix.ba

JUČER je u Sarajevu održana svadba godine. Jasmina Izetbegović i Ćamil Humačkić za kuma su imali Erdogana, a njihov drugi kum (kao i oni sami) ostao je u sjeni turskog predsjednika.

Bosanskohercegovački mediji jutros pišu i o drugom kumu mladenaca, koji je na svadbu stigao u kariranom odijelu. I drugi kum novopečenog bračnog para zanimljiv je novinarima i ima veze s Turskom.

Riječ je o Omaru Musabegoviću, dugogodišnjem prijatelju kćeri Bakira i Sebije Izetbegović, koji živi i radi u Beogradu.

Musabegović je zastupnik turske kompanije Tasyapi u Beogradu, koja gradi autoceste u Srbiji i koja bi trebala graditi autocestu između Sarajeva i Beograda, uz financiranje iz Turske, piše Klix.

Podsjetimo, milijun konvertibilnih maraka, odnosno nešto manje od četiri milijuna kuna, navodno je potrošeno na bosanskohercegovačko vjenčanje godine. 

>>U Sarajevu se održava vjenčanje od četiri milijuna kuna, Erdogan je kum

Gotovo svi mediji u regiji prenijeli su vijest o svadbi unuke Alije Izetbegovića, a najveću pažnju na vjenčanju, umjesto mladenke, dobio je turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan, koji je bio svjedok na vjerskom i građanskom vjenčanju. Erdogan je prije vjenčanja obišao grob Jasmininog djeda Alije Izetbegovića, a kasnije se jedva probio kroz Sarajevo kroz masu koja ga je htjela vidjeti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.