Evo što se dogodilo s "najljepšom djevojčicom na svijetu" kad je postala odrasla djevojka

Foto: Instagram

PRIJE nego što je tu titulu preuzela Anastazija Knjazeva, najljepšom djevojčicom na svijetu mediji su nazivali Thylane Blondeau, kćer francuske televizijske voditeljice Véronike Loubry i nogometaša Patricka Blondeaua. Thylane se manekenstvom počela baviti sa samo četiri godine, kada je nosila reviju Jeana Paula Gaultiera. Editorijal za Vogue 2011. godine vinuo ju je u zvjezdanu orbitu, iako su se i magazin i njeni roditelji morali opravdavati da snimanje nije bilo preprovokativno za djevojčicu.

Bilo je jasno da će lijepa djevojčica izrasti u prelijepu djevojku, ali mnogi su se bojali da bi joj manekenska karijera mogla uništiti djetinjstvo.

To se, kako ona i njezini roditelji navode, ipak nije dogodilo. Nedavno je proslavila 17. rođendan, te tom prilikom objavila fotku iz doba kada su je modni znalci tek bili otkrili. Thylane smatra da je zahvaljujući manekenstvu stekla radne navike, a rano je počela zarađivati te postala samostalna. Ipak, njezini roditelji i dalje se brinu o njezinoj karijeri i tvrde da odbija 75% poslova koji joj se nude. 

Na Instagramu je prava zvijezda. Na toj društvenoj mreži je prati više od dva milijuna ljudi, a danas surađuje s najvećim modnim i kozmetičkim kućama na svijetu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.