Evo na što je studentica uspjela spiskati tuđih 22,6 milijuna kuna

Foto: Facebook

 STUDENTICA iz Sydneya, Christine Jia Xin Lee, nije se ustručavala pri kupovini kada joj je banka zabunom uplatila 22,6 milijuna kuna koji, očigledno, nisu bili njeni. Nedavno objavljeni sudski dokumenti pokazuju da je ovaj shopping stoljeća trajao četiri godine u kojima je Malezijka na studiju u Australiji potrošila pozamašne cifre na Louboutinke, Chanel jastuke, Hermes torbe i šalove, "selfie" kamere i slične luksuzne sitnice.

21-godišnjakinja je pokušala i sakriti novac prebacivši određene svote na tajne račune izvan zemlje, koji je potom također koristila za svoje "male" shopping izlete, piše Sydney Morning Herald. Uhićena je na aerodromu u Sydneyu dok je pokušavala napustiti zemlju i pobjeći natrag kući u Maleziju.  Nakon uhićenja dobila je stroge uvjete jamčevine zbog "opasnosti od bijega".

Nakon ovog slučaja australska policija je upozorila građane da ne troše novac ukoliko primjete da se greškom našao na njihovu računu ili ukoliko dobiju mogućnost prekoračenja limita koju ne bi smjeli imati.

312553760 List of Purchases by Index.hr

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.