Evo gdje je kći Ene Begović provela godišnjicu majčine smrti. Oglasio se i Dikan

Foto: Robert Anić/Pixsell

GLUMICA Anja Šovagović-Despot objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj se vidi da je u društvu Lane Radeljak i tako obilježila 23. godišnjicu smrti njezine majke, preminule Ene Begović.

Anja i Lana u Supetru su pozirale zagrljene i nasmiješene. "U srcima s Enom na Velu Gospu supetarsku", poručila je Anja u opisu. "Uvijek je s nama", komentirao je Josip Radeljak Dikan, Lanin otac i Enin suprug.

"Pokoj vječni našoj Eni", "Neponovljiva Ena", "Ajme, ista je Ena", "Kako sliči na svoju predivnu mamu", Krasna Lana, a ti uvijek divna", samo su neki od komentara ispod objave.

Lana je imala samo 40 dana kad je izgubila mamu

Podsjetimo, Ena Begović stradala je 15. kolovoza 2000. godine. U automobilu u kojemu je izgubila život bili su i Josip Radeljak, Tereza Begović, Leo Radeljak i Enina kćerkica Lana, koja je tada imala samo 40 dana.

Nakon što se automobil srušio u provaliju sa strmog puta, Eni Begović nije bilo spasa te su u supetarskom domu zdravlja konstatirali njezinu smrt, ali je bez obzira na to, u posljednjim trzajima nade, gliserom prevezena u splitsku bolnicu, gdje su liječnici potvrdili smrt.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.