Emocijama nabijeni koncert "Tribute to Dino" okupio nekolicinu poznatih

NENO BELAN, Marko Tolja, Majke, Urban, Dean Dvornik, Ivana Kindl, Massimo i mnogi drugi sinoć su, u sklopu dodjele diskografske nagrade Porin, nastupili na emocijama nabijenom koncertu naziva "Tribute to Dino Dvornik". Dok su se u pozadini izvođača na velikom videozidu vrtjele scene iz prošlosti Dvornikovih, fotografije Dine s ocem, suprugom i kćeri Ellom, publika je imala priliku još jednom uživati u hitovima preminulog pjevača, a na koncertu su, uz mnoge face s estrade, nazočile Danijela i Ella Dvornik.

"Sretan sam zbog prilike koja mi se pružila da pjevam na ovom lijepom koncertu, ali sam ujedno i sjetan, jer Dine više nema. Bit ću toliko slobodan da kažem da se njegov talent ipak nije otkrio za njegova života", rekao je Marko Tolja za portal ezadar.hr, koji je od pjevača jedva uspio dobiti izjavu, jer je mlada nada hrvatske estrade i naš bloger neprekidno bio okružen obožavateljicama.

Koncert je komentirala i Ella Dvornik, na koju su obožavatelji navodno također nasrnuli. "Drago mi je da su u pitanju bile obrade, tako je svatko mogao interpretirati pojedinu pjesmu na svoj način", rekla je. "Zadovoljna sam i izborom pjesama i načinom na koji su izvedene".

V.V.
Foto: Jure Mišković/Cropix
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.