Elizabeth Hurley na afterparty Oscara povela sina, 21-godišnjak privukao sve poglede

Foto: EPA

GLUMICA Elizabeth Hurley na ovogodišnji afterparty Oscara povela je svog sina Damiana (21). Odjevena u srebrnu, svjetlucavu haljinu, Hurley je stajala pored svog sina na crvenom tepihu. 

Damian je prava preslika svoje majke. Diplomirao je prošle godine i ide majčinim stopama. Bavi se glumom i modelingom, a navodno će zaplivati i redateljskim vodama.

Režirao svoj prvi film, u njemu glumi Elizabeth

Naime, Damian je režirao svoj prvi film, erotski triler Strictly Confidential. Glumica u filmu glumi u erotskim scenama s glumicom Pear Chiravarom. Elizabeth je svom sinu, još prije više od 10 godina, obećala da će glumiti u njegovom filmu.

"Trenutno se divim svojoj mami Liz koja je tijekom snimanja mog prvog kratkog filma iz 2010. godine (kad sam imao osam godina) obećala da će biti u mom prvom igranom filmu i ostala je vjerna svojoj riječi. Zajednički rad bio je moj san", napisao je nedavno Damian.

Zvijezda je 2002. godine dobila jedinca s bivšim partnerom Steveom Bingom. Ovo nije prvi događaj kojem su majka i sin zajedno prisustvovali. U listopadu 2021. ona i Damien prisustvovali su modnoj reviji Fendi-Versace koja je bila uzbudljiva prekretnica za njezina sina. To je bila prva revija koju je gledao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.