Ekaterina Ivanova s novim komadom izmjenjuje nježnosti pred kamerama

SEKS na televiziji nije rezerviran samo za Big Brother balkanske produkcije! Dokazala je to Ekaterina Ivanova, bivša ljubavnica Ronnieja Wooda, koja je neki dan krenula u flert s komadom 37 godina mlađim od Wooda, švedskim DJ-em Basshunterom. Akcija između novopečenih golupčića se zakuhala, i to sinoć, kada su se nakon gašenja svjetla u spavaonici zajedno uvukli pod plahtu i mrdali.

"Ona je moja srodna duša, ali ja sam preveliki čistunac!"

Basshunter je već nešto ranije komentirao kako bi baš Katia mogla biti njegova srodna duša, ali i da je on za nju preveliki čistunac; Ekaterini to, međutim, ne smeta (valjda se umorila od razvratnog Wooda), a dokazala je to širokim osmijehom i ljubljenjem mlađahnog DJ-a, koji je, očigledno, blistao od sreće.

Tek druga romansa u deset godina prikazivanja showa

Ovo je tek druga romansa u Big Brotheru kod Britanaca, iako se on ondje neprekidno prikazuje već deset godina. Čini se, ipak su malo konzervativniji od nas. Stvar i ugled popravlja nesputana i slobodna starleta u strelovitom usponu, koja je aferom s Woodom vrlo brzo i lako prešla trnoviti put od potpune anonimnosti do svakodnevnog pojavljivanja na naslovnicama.

Do pozicije starlete - kratko i slatko!

I tako je Ekaterina, čini se, postigla upravo ono čemu je težila - slavu i obožavanje, a kako bi si osigurala dodatnu medijsku pažnju, prije ulaska u Big Brother kuću tabloidu The Sun je dala opširni intervjuu pun pikanterija iz svojeg kratkog zajedništva s Woodom, gdje je, između ostalog otkrila i kako se bojala da će je ubiti, da su planirali imati djecu te da ju je Wood na početku veze dovodio kući, a bivšoj supruzi predstavljao kao - frendicu!

Svi vole Ekaterinu

I za kraj moramo spomenuti da nije Basshunter jedini koji je bacio oko na slatku Katiu; ostatak muške populacije iz kuće je također zaludila njezina "ljepota i domišljatost", a komentari koji padaju na njezin račun zvuče najčešće ovako: "Predivna je!", ili "Moraš biti potpuno slijep da ne vidiš koliko je divna ta djevojka". Prekrasno!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.