Ekaterina Ivanova: Kad se Ronnie vratio alkoholu, postao je loš u krevetu

EKATARINA IVANOVA, bivša djevojka Ronnieja Wooda ne prestaje pričati o svom bivšem. Nakon što je otkrila popriličan broj pikanterija iz njihovog zajedničkog života, konobarica je otkrila i da joj je njezin bivši dao kokain u jednom londonskom hotelu  nekoliko sati nakon što su se upoznali. Sinoć je Ivanova, u potrazi za još malo publiciteta, ušla u britanski Celebrity Big Brother.

"U jednom trenutku dio pepela s moje cigarete pao je na njegove hlače"

Prije ulaska u kuću, dala je intervju tabloidu The Sun, i progovorila još jednom o životu s temperamentnim rockerom. Rekla je da je Ronnieja upoznala u londonskom baru u kojem je tada radila. Ljetna večer u kojoj su se upoznali pretvorila se u cjelonoćno druženje. "Sjedila sam blizu njega i pušila cigaretu. U jednom trenutku dio pepela s moje cigarete pao je na njegove hlače", rekla je.

"Na kraju večeri sam se onesvijestila"

Ronnie ju je na to upitao da li je svjesna što je napravila, a ona je njemu odgovorila da ju za to nije briga. "Bila sam nepristojna, a on je bio ljubazan. Suprotnosti su se privukle", rekla je ruska konobarica. Kasnije te večeri završila je s poznatim gitaristom u hotelu, gdje su cijelu noć pili i drogirali se. "Na kraju večeri sam se onesvijestila i pala u njegov krevet. Sljedeća dva dana proveli smo zajedno.

"Nakon što se vratio alkoholu i drogi, prestao me privlačiti, a postao je lošiji i u krevetu"

Tada se među nam nije dogodilo ništa, no sviđao mi se.", otkrila je konobarica koja ima ambiciju postati model. Bili su ludo zaljubljeni te su se, nakon što je Ronnie završio svoju rehabilitaciju, uselili u zajednički stan. "Pričali smo i o djeci. Čak smo smišljali i imena za našu djecu. Sinu smo namjeravali dati ime Ivan, a kćer Holly", otkrila je Ekatarina. Njihova veza počela je ići silaznom putanjom nakon što se Wood vratio alkoholu i drogi. "Nakon što se vratio alkoholu, prestao me privlačiti, a postao je lošiji i u krevetu", rekla je za kraj intervjua Ekatarina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.