Dvije godine u vezi s lutkom: "Neke žene se još više zapale za mene zbog nje"

Foto: Getty

DAVID Mills već dvije godine ima seksualne odnose s lutkom imena Taffy. Ovaj 57-godišnjak i dalje izlazi sa stvarnim ženama, kojima ponekad kaže za Taffy, a ponekad ne. Kaže da se neke žene prestrave, dok neke postanu još više zainteresirane kada im otkrije svoju neobičnu ljubavnicu.

"Upoznao sam žene koje su bile još zapaljenije za mene kada sam im ispričao za Taffy. Zbog nje sam imao seksualna iskustva kakva inače nikad ne bih imao", govori Mills. Imao je seks utroje s Taffy i stvarnim ženama, prenosi Sun.

Amerikanac je silikonsku lutku s čeličnim zglobovima nabavio u Kaliforniji za pko 50.000 kuna te nadoplatio da joj ugrade pjegice kako bi izgledala stvarnije. Taffy je veoma realistično dizajnirana pa Mills kaže da bi se prvih nekoliko mjeseci prestrašio kada bi došao kući i ugledao je. Jednom je kući doveo ženu s kojom je bio na spoju, a kojoj nije rekao za Taffy. "Brzo sam otišao u WC i pokrio Taffy plahtom", priča Mills.

"Nekada, kada je ne želim cijelu gledati, samo izvadim vaginu, a nju ostavim u sobi", prepričava Mills još neke blagodati veze s lutkom.

Ovaj osebujni 57-godišnjak razveo se dva puta, a ima i 20-godišnju kćer koja zna za Taffy, ali ne priča s njom o tome. "Mislim da je jedna od najvećih zabludi koje ljudi imaju ta da vlasnici lutki misle da su one žive, da razgovaraju s njima ili da čak misle da su zaljubljene u njih", govori David.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.