Dva tiktokera pješačila Hrvatskom pa naletjeli na medvjede i set Života na vagi

Screenshot: TikTok

TIKTOKERI Harry i Elliot pješače Europom od Sjevernog mora do Istanbula, a nakon Slovenije došli su do Hrvatske i podijelili svoje dojmove u objavama na toj društvenoj mreži.

Već na hrvatskoj granici naišli su na probleme.

"Tretirali su nas kao sumnjivce"

"Na granici smo bili tretirani kao sumnjivci. Ispraznili su nam ruksake i pretražili sve što nosimo sa sobom dok konačno nisu ustvrdili da ne nosimo drogu, nego samo skorene čarape, i odlučili su nas pustiti", počeli su opisivati. Dečki su s veseljem nastavili svoju avanturu u Primorsko-goranskoj županiji, a već na samom dolasku odmah su primijetili razliku u odnosu na druge zemlje.

"Ljudi su prijateljski raspoloženi"

"Ulazeći u Hrvatsku odmah smo primijetili razliku u izgledu kuća, ali i ljudima. Više su prijateljski raspoloženi prema nama", objasnio je tiktoker. Nakon pješačenja šumom naišli su na proslavu u crkvi i odlučili isprobati hrvatsku kuhinju, koja im se jako svidjela.

@harrycows Day 61 of walking from the North Sea to Istanbul!! Today we walked from Lož, Slovenia to cross into Croatia. #travel #thruhike #traveleurope #hiking ♬ Epic Music(863502) - Draganov89

Gulaš za pamćenje

"Jeli smo gulaš od svinjetine toliko mekan i ukusan da mi se rastopilo cijelo tijelo", priča oduševljeni tiktoker. Nakon dobrog jela krenuli su dalje u šumu, gdje su naišli na nekoliko zmija, ali i doživjeli vrlo opasan susret.

"Čuo sam režanje"

"Vidio sam dva mala medvjeda, veličine čivave, kako bježe s puta. Čuo sam režanje samo 20 metara dalje. Mama je bila blizu. Iznenadili smo medvjeđu obitelj, a bili smo odmah iza njih. Stoga smo brzo hodali naprijed kako bismo što prije zaobišli ljutitu mamu koja je režala na nas", objasnio je.

Upali na set

"Pet minuta poslije upali smo na set reality TV showa Život na vagi, najbizarnije stvari na koju smo mogli naići u šumi", govori tiktoker. S obzirom na to da je snimanje bilo u tijeku, nisu mogli proći dalje pa su odlučili pripremiti jelo i "pratiti dramu". Nakon što je snimanje završilo, popričali su s producentom i sudionicima, a ekipa iz produkcije dala im je hranu.

Svoj prvi dan u Hrvatskoj završili su u kapelici u kojoj su dosad na svom putovanju odspavali najbolje.

@harrycows Day 63 of walking from the North Sea to Istanbul!! Today we walked through the island of Krk in Croatia. #travel #thruhike #traveleurope #hiking ♬ Summer - Instrumental - Devinney
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.