Dugo je molio ženu da se poseksaju, ona ga odbijala: Potom je doznao istinu o njoj

Ilustracija: 123RF

Seks se u dugom braku ili vezi nerijetko prorijedi ili potpuno nestane, a ljudi koji su se susreli s tim svoja su iskustva opisali na Redditu. Odlučili su progovoriti o seksualnom životu, ali i razlozima zbog koji su se spolni odnosi s partnerima prorijedili ili izgubili.

"Nakon što smo dobili drugo dijete, seks nam se prorijedio, a kad ga je bilo, imali smo ga samo kad je ona htjela. Čak je zakazivala seksualne susrete, primjerice rekla bi mi da budem u spavaćoj sobi u devet sati. Kad se dogodio dugi period bez seksa, molio sam je, zavodio, pokušao baš sve. Odgovorila mi je da skinem pornić i pobrinem se za sebe, a nju ostavim na miru. Čekao sam dva mjeseca, pokušao opet, a ona mi je rekla da si nađem neku drugu. Dva tjedna kasnije doznao sam da ima ljubavnika. Razvodimo se", priznao je jedan muškarac.

"Niska razina testosterona je kriva za sve. Seksa je bilo sve manje i manje, kao i njegove želje. Mijenjao se fizički i psihički. Seksualni život počeo nam je propadati nedugo nakon vjenčanja. I dalje smo sretni i volim ga, a trenutno radimo na bebi pa se nadam da će ga to potaknuti", priznala je jedna od malobrojnih žena koje sudjeluju u ovoj raspravi na Redditu.

Nije prošao dan da se nismo zagrlili, poljubili i rekli jedno drugom da se volimo, ali seksa nema

"U braku smo 12 godina, slažemo se u svemu osim u seksu. Ne znam kako se to dogodilo, ona tvrdi da joj seksualni nagon jednostavno nije jak kao nekad. Tijekom prošle godine seksali smo se samo jednom. Pokušao sam svašta, romantične vikende i slične stvari, no odbijala me. Na kraju sam se izderao na nju i pokazalo se da nije uopće bila svjesna da je prošla cijela godina. Malo se situacija popravila, seksali smo se prije tri mjeseca, no bojim se da se vraćamo na staro. Promatrao sam je ova tri mjeseca i zaključio da me više ne voli. Vidim kako je nasmijana i topla s prijateljima i obitelji, a kad ostane sa mnom, mijenja se. Postajem ogorčen, ovo je nepodnošljiva agonija", tvrdi još jedan muškarac,

"Imamo troje djece u maloj kući. Ja imam dva posla, ona jedan. Brinemo o djeci i kućanskim poslovima. Imamo oko 40 godina i manje energije nego nekada, no njoj je interes za seks drastično opao. Radije bi da gledamo serije ili razgovaramo umjesto da se seksamo. Godinama se nismo seksali, no nije prošao dan da se nismo zagrlili, poljubili i rekli jedno drugom da se volimo", priznao je još jedan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.