Drugi najpopularniji video: Hrvati se uživjeli u glupi rat srpskih Youtubera

Screenshot: Youtube

SRPSKI Youtuberi, koji su veoma popularni i kod hrvatske mladeži, počeli su ratovati takozvanim disstrackovima, odnosno pjesmama u kojima se međusobno napadaju.

Sve je počelo kad je Nemanja Rajković, šesnaestogodišnji Youtuber, 10. veljače ove godine objavio pjesmu u kojoj je napao 14 godina starijeg Nikolu Jovanovića, na YouTubeu poznatijeg kao Nixa Zizu.

Osam mjeseci kasnije Nixa odgovara pjesmom "YouTube specijalci", kojom nije napao samo Rajkovića, nego i maloljetnog Stefana Jankovića Janka te Alena Žabu Vanimyja, koji je doduše punoljetan.

U pjesmi, između ostalog, dvojicu maloljetnih Youtubera naziva specijalcima, proziva ih da imaju "dva'es kila s krevetom", Janka naziva usrankom i slično.

Tjedan dana bilo je potrebno Jankoviću da snimi svoj odgovor koji je trenutno prvi na trendingu u Srbiji i drugi u Hrvatskoj. 

"Ovaj disstrack je odrađen za 24h, uključujući audio i video snimanje, editting i sve stvari koje uz to idu. Hvala svima koji su sudjelovali u njegovoj izradi. Ispoštovao sam obećanje koje sam dao da ću snimiti ovu pjesmu ako reakcija dostigne 100k lajkova", napisao je 16-godišnjak.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.