Dr. Jusup je najbolje ocijenjen hrvatski doktor: "Volio bih češće biti bolestan"

Screenshot: Nova TV/Provjereno/najdoktor.com

NAKON što su Hrvati preplavili društvene mreže šalama na račun nimalo smiješne priče o doktoru Goranu Jusupu iz Obrovca, prebacili su se na portal najdoktor.com gdje se svake godine, na temelju iskustava i ocjena pacijenata, biraju najliječnik i najstomatolog Hrvatske.

Prenosimo neke od komentara.

"Doktor je pravi andeo ,svojom toplinom i ljudskoscu odise da katkad imam osjecaj da se nalazim pred vratima Raja, a tek kad sestra Veronica me pogleda svijim srnecim okicama ja se nicega ne bojim."

"Otkad je oko 900 pacijenata otišlo iz doktorove ordinacije, nema nikakvog čekanja. Doktor je ljubazan i jednako pohvalno govori o susjedima druge nacionalnosti, gradonačelniku, dužnosnicima HZZO-a i ministarstvu. Sestra je stručna, smirena, rado daje drugo mišljenje."

"Prekrasan doktor, a prije svega Čovjek s velikim Č. On i njegova sestra svakog pacijenta dočekaju toplim i blistavim osmijehom i velkkom dozom empatije. Nakon svega što je doktor napravio za ovu državu u ratu, boreći se protiv Srbenda, a poslije i za pacijente, trebao bi biti ministar zdravstva. Kujundžiću, gubi se!"

"Izvrsni Doktor.Maknuo sve Srbe i Četnike u krugu od 10 kilometara."

"Divno ljudsko bice, uvijek mi je postavio dobru dijagnozu, a njegova med sestra je veoma strucna."

"Nevjerojatan doktor koji je stvorio ovu državu i sve što postoji... liječi, pomaže, sve šta treba znaš kako e!!! više ne osjećam glavobolju ni u rukama ni u nogama! a sestra mu je zvijer od ženske! ozdraviš čim te pogleda, ne mora ništa ni reći!"

"Jedan od rijetkih koji zna svoj zanat i obavlja svoj posao besprijekorno. Prava stara garda. Pedantan i ljubazan. Da sam bar ćešće bolestan pa da više mogu svjedičiti njegovoj genijalnosti. Također sestra Veronika uvijek ima tople ruke kada mi mjeri temperaturu, samo mi nije jasno zašto ne koristi toplomjer nego mi prst gura u guzu?????"

"Ja sam, nažalost, srbenda pa sam samim time zakinut da budem živi svedok dobročinstava ovog doktora. Al ko mi kriv.. Zato mi je komšija Hrvoje pričo da boljeg doktora i čoveka od ovog delije nema. A tek njegova sestra, duša od žene.. Zato ovde dajem sve petice sa nadom da ću se u drugom životu roditi ko Hrvat pa ću i ja moći da se lečim kod ovog divnog čoveka. Također pohvale ministru zdravlja što nije podlego udbaškim pritiscima pa ovog divnog čoveka otero od svog posla.."

Doktor Jusup na spomenutom portalu trenutno ima i vrlo visoku ukupnu ocjenu od 4,92. Posjetitelji portala su razinu pomoći ocijenili s 5, kao i ljubaznost, dok vrijeme čekanja ima ocjenu 4,91, a osoblje 4,94.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.