Dorijan Elezović nakon 16 godina odlazi s Nove TV

Foto: Nova TV

NOVU TV napušta novinar, urednik i voditelj Dorijan Elezović. Još ovog vikenda vodio je specijalnu emisiju posvećenu humanitarnoj utrci "Wings for Life World Run" pa je bilo teško naslutiti da mu je to jedan od posljednjih projekata na televiziji na kojoj je proveo 16 godina.

"Istina je da odlazim s Nove TV, ali i dalje ostaje otvorena mogućnost za suradnju. Otvorio sam agenciju za PR i savjetovanja, ali isto tako nisam odustao od novinarstva i voditeljskog posla. Bit ću slobodnjak i to će mi pružiti mogućnost i za druge suradnje. Naprosto sam se poželio više prostora za sebe, a iskustvo koje imam mi to dopušta. Odlazim s prelijepim uspomenama i velikim iskustvom vjerujući da ovo nije konačni kraj naše suradnje. Veselim se novim izazovima, novim poslovima kroz koje ću i drugima pomoći da poprave svoje poslovanje. Također, bavit ću se i edukacijama te društvenim mrežama. Moje novo i vlastito radno mjesto već je krenulo s radom tako da nema pauze. Radim punom parom i uživam", rekao je za Index.

Posljednjih godina Elezović se povukao s malih ekrana i sudjelovao u radu portala Nove TV. 

Gledatelji su ga povremeno mogli vidjeti u specijalnim emisijama, poput one kojom je praćeno vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle, dodjele nagrada Oscar, koncerta Zaklade Ana Rukavina Želim život te već spomenute utrke "Wings for Life World Run".

"Nitko se ne može vratiti kroz vrijeme i početi iznova. Ali možete početi od sadašnjeg trenutka i napraviti novi kraj", poručio je danas putem Instagrama.

Krajem ožujka Novu TV napustilo je još jedno zaštitno lice, novinar Šime Vičević.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.