Dora 2010: Nikola Marjanović i Filip Dizdar u lovu na finale uz pivo i cigane

U ŠETNJI Opatijom naišli smo na dva mušketira koji se na večerašnjoj polufinalnoj večeri Dore bore za ulazak u glavnu utrku ovogodišnjeg natjecanja s jednim ciljem-odlaskom na Eurosong.

> Dora 2010: Izvođači pohrlili u Opatiju zbog "besplatne cuge i klope"


"Mlad sam i neiskusan pa dolazim na vrijeme"

Dečki su vrijedni i marljivi, slušaju što im se kaže i uredno odlaze na probe. "Imamo šalabahtere za svaki slučaj. Ali vidim da svi kasne, na pressicu su se dovukli u podne, a ja sam mlad i neiskusan pa sam stigao na vrijeme", rekao je Nikola Marjanović koji će večeras nastupiti s pjesmom "Ti i muzika".

"Nevjerojatno je kako se svi međusobno podržavaju i vlada totalno pozitivna energija. Ekipa je super, tulum je dobar, komunikacija je dobra, za sad je o.k.", dodao je Nikola koji je široj publici poznat kao jedan od članova benda Sane.

S tom je istom ekipom bilo zanimljivo sinoć nakon probe. "Iza green rooma su na terasu došli cigani i na kraju je ekipa plesala po stolovima", rekao je Nikola koji im se nije pridružio jer on ne pleše u javnosti.

"Tremu ću razbiti pivom"
Filip sinoć nije bio na ciganima, on je tulumario uz gitaru tulumario s ekipom u sobi. Kaže kako se nije baš naspavao, ali ne zbog tulumarenja nego kreveta. "Ma nisam se naspavao, krevet ima pretanak madrac. Večeras ću spavati tu na kamenu", rekao je Filip te dodao kako će tremu prije nastupa razbiti pivom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.