Don Stojić: Netko je napravio lažni profil na moje ime. Ograđujem se od tih poruka

Foto: Borna Filic/PIXSELL/Facebook

DON DAMIR STOJIĆ požalio se da se netko na Facebooku pravi da je on.

"Netko je napravio lažni profil na moje ime. Ne prihvaćajte njegov zahtjev i ne odgovarajte mu na poruke od kojih se ograđujem. Molim vas da istog prijavite za lažni profil", napisao je Stojić uz screenshot lažnog Stojića."

‼️Netko je napravio lažni profil na moje ime. Ne prihvaćajte njegov zahtjev i ne odgovarajte mu na poruke od kojih se ograđujem. Molim vas da istog prijavite za lažni profil.

Objavljuje Don Damir StojićSrijeda, 1. veljače 2023.

"Đavao, kao ričući lav obilazi tražeći koga da proždre. Oprite mu se čvrsti u vjeri (1 Pt 5,8). Brate Damire, hrabro samo! Istinom u ljubavi i ljubavlju u istini! Uza te smo, kao mladi ratnici...", napisao mu je kolega, don Vinko Puljić.

"Ja sam isto dobila zahtjev.. gdje me upućujete na neko sirotište kao sudbina...na kojem oni odmah traže novce... koliko ste rekli Vi Don Damire da se uplati. Imaju broj i sliku. I to je sve. Ja sam zatražila gdje prebivaju..adresu. ništa nisu odgovorili. Ne nasjedajte kao što je i Don Stojić Damir napisao", "Don Damire! Po ovome se vidi kako Vrag djeluje na razne načine pa i preko društveni mreža,jer im Ti svojim nagovrima puno smetaš.Zanima me ovi administratori,hoće li pomoći da se takovi pronađu ili možda oni to podupiru,jer izvšuju naredbe svojih poslodavaca?Ovo se može desiti svakome,a posebno vjernicima koji žele širiti Evađelje preko društvenih mreža", "Bože moj mili smiluj se po milosrđu svome molim te napasti na svetost", pišu u komentarima baš jako zabrinuti Stojićevi sljedbenici.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.