Slavna pjevačica: Djed me tukao jer sam se preoskudno odijevala

Foto: EPA

Američka country pjevačica Dolly Parton sama je pisala stihove svog hita Jolene, a u novom je intervjuu za The Guardian otkrila da je opis fatalne Jolene temeljila na stvarnoj ženi iz grada u kojem je odrasla.

"Uvijek je bila kičasto odjevena, nosila je crveni ruž i duge crvene nokte. Oblačila je minice i majice s dubokim dekolteom i meni je bila prekrasna. Svi su govorili da izgleda jeftino, a ja sam se htjela odijevati točno poput nje", rekla je Parton.

Njezin stil odijevanja nije se svidio njezinoj obitelji, posebice njezinom djedu koji je bio svećenik. Ponekad ju je fizički kažnjavao, ali Dolly to nije smetalo. "Iako sam bila osjetljiva, nije mi smetalo. Bila sam sprema pretrpjeti", rekla je pjevačica i objasnila da je za nju takav stil odijevanja predstavljao bježanje od normi.

Jednom je prilikom otkrila da je njezina majka bila tipična žena s američkog juga te je većinu života provela kod kuće s djecom. "Nisam to nikada htjela za sebe", rekla je pjevačica koja zaista nije imala djece. "Vjerujem da Bog nije svakome predodredio djecu", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.