DJ UMEK dolazi u Zagreb: Publiku zabavljaju i brojni DJ-i iz regije

Foto: WMC

ZAGREB je ove godine bogatiji nego ikad sadržajima za svačiji ukus. I dok traje advent u centru grada, na zagrebačkom Velesajmu (Paviljon 9) nas 12. prosinca čeka prava glazbena poslastica za ljubitelje elektronske glazbe.

U sklopu prvog Winter Music Conference-a (WMC) u Zagreb dolazi slavni DJ UMEK, a osim njega zabavljat će nas i poznata DJ imena iz regije.

Uz main stage tu je i dodatni stage tzv. "EDM zona" koji starta s programom u 17h i otvara ga renomirani zagrebački DJ ROOM 33, te Bronxwon i kao headliner MATRODA. Program na ovom warm up stage-u traje do 23h, a tada počinje pravi show na glavnoj pozornici kojeg otvaraju B2B setovima bosanske snage - DJ LIK JAY i DJ BORG. Nakon poznate srpske DJ-ice Lee Dobričić i glavne zvijezde DJ UMEK-a, party će privesti kraju zagrebački duo UES-a Brun Dux i Pete Dux.

"Early birds" ulaznice su već rasprodane, a preostale po regularnoj cijeni možete kupiti online, dok će na dan eventa njihova cijena biti veća. Organizatori su dogovorili i kolektivni prijevoz iz Slovenije, BiH, Srbije, kao i za sve fanove iz Dalmacije. Za sve dodatne informacije i rezervacije posjetite službenu Facebook stranicu ili svoje mjesto rezervirajte putem maila greenstardjs@gmail.com 

Tickets -> https://goo.gl/SiAPW3Early birds 75 kn ( limited number )VIP 150 kn ( limited number )

Posted by Winter Music Conference Hrvatska on Friday, November 20, 2015
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.