Dikan objavio fotku s novom družicom pa poslao upozorenje: "Dobivam informacije..."

Foto: Facebook

JOSIP RADELJAK DIKAN posljednjih je mjeseci u centru pažnje zbog atraktivne dame s kojom objavljuje fotke na Facebooku. Otkrio je i da je riječ o Neveni Jeličić, poznatoj beogradskoj odvjetnici, a sada su skupa pozirali i na Hvaru s prijateljima.

LAGANINI - Hvar (svjetski lijepo i na nivou)

Objavljuje Josip RadeljakPonedjeljak, 21. kolovoza 2023.

"Laganini Hvar, svjetski lijepo", napisao je Dikan u opisu fotografije s odmora. No kasnije je sa svojim prijateljima podijelio i upozorenje kako se pojavio njegov lažni profil na društvenim mrežama.

"Dobivam jutros informacije od fb prijatelja da netko s lažnim profilom na moje ime i s mojim nadimkom šalje nove zahtjeve za prijateljstvom i onda nekakve nepovezane poruke, uglavnom ignorirajte zahtjev ili ga odmah uklonite, a po mogućnosti i prijavite, to nisam ja. Hvala", napisao je.

Dobivam jutros informacije od fb prijatelja da netko sa lažnim profilom na moje ime i s mojim nadimkom šalje nove...

Objavljuje Josip RadeljakPonedjeljak, 21. kolovoza 2023.

Dikanovu prijateljicu povezivali sa srpskim tajkunom

"Dobio zahtjev kao Dikan Radeljak, odbio sam jer je čudno bilo", "Dobio sam prijedlog i odmah sam ga izbrisao", "Istina i ja sam dobila samo sam naravno, skužila odmah i izbrisala", komentirali su njegovi prijatelji.

Inače, Dikanova nova prijateljica u srpske medije je dospjela 2021., kada su je mnogi povezivali sa srpskim tajkunom Jugoslavom Karićem, jednim od nasljednika dinastije Karić. Karić i Jeličić također su objavljivali zajedničke fotke na Facebooku, ali nisu objasnili prirodu svog odnosa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.