DiCaprija tijekom odmora u Italiji opekla meduza, djevojka (26) mu priskočila u pomoć

Foto: Profimedia

Leonardo DiCaprio doživio je malu nezgodu tijekom odmora na Sardiniji, gdje uživa sa svojom 26-godišnjom djevojkom Vittorijom Ceretti.

Dok su se kupali u moru, 49-godišnjeg glumca je opekla meduza. Potom je skočio na jahtu, a za njim je došla i Vittoria. Uskočila je i posada jahte koja je DiCapriju sanirala ranu. 

Podsjećamo, Leonardo i Vittorija nedavno su otišli na odmor. S njima na luksuznoj jahti uživaju i glumac Tobey Maguire te manekenka Babette Strijbos. 

Nedavno su strani mediji nagađali da se poznati glumac ženi jer je Vittoria snimljena s velikim dijamantnim prstenom na lijevom prstenjaku. DiCaprio i Vittoria su u vezi od prošlog ljeta i ovo nije prvi put da se nagađa o zarukama. 

Vittoria se već udavala

Inače, Vittoria je uspješna manekenka. Nosila je revije za brendove Chloe, Paco Rabanne, Alexander McQueen, Ralph Lauren, Alexander Wang, Versace, Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani, Prada, Marc Jacobs, Michael Kors, Bottega Veneta, Tom Ford i Tommy Hilfiger.

Ona se 2020. udala za Mattea Millerija, talijanskog DJ-a. Nije poznato da se par razveo, a manekenka na Instagramu i dalje ima zajedničke fotografije sa suprugom pa se mnogi pitaju je li zbog DiCaprija njihovom braku došao kraj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.