Detalji i od 40.000 kn: Fani Kerum na izbore redovito stiže u luksuznim markama

Foto: Mario Strmotic/HINA/POOL/Miranda Cikotic/Milan Sabic/Miroslav Lelas/PIXSELL

FANI KERUM na biralištima redovito privuče pažnju svojim skupocjenim modnim kombinacijama. Ove godine pojavila se u kombinaciji vrijednoj najmanje 43.600 kuna, a slične cifre spominjale su se i ranijih godina.

Pa, prisjetimo se.

Na redovnim lokalnim izborima 2021. godine Fani se na biralištu pojavila u zelenoj haljini brenda Dolce&Gabbana, čija je cijena oko 10.900 kuna. Haljinu je iskombinirala sa zlatnim satom i nakitom.

2020. godine također se pojavila u Dolce&Gabbana haljini. Odjenula je bijelu haljinu cvjetnog uzorka koja se tad prodavala za 1920 eura (oko 14.500 kuna). Tad je pažnju privukla i narukvica na njenoj ruci koja je neodoljivo podsjećala na Cartierov model Love. S pretpostavkom da je original, cijena takve narukvice bila je 40 tisuća kuna.

2017. godine pozornost je privukla skupocjenim modnim detaljima. Na torbici je tad nosila "Strap You" remen modne kuće Fendi nalik remenu za gitaru, ukrašen cvjetovima, koji je tad koštao 850 eura, dok su se cijene Fendijeve torbice koju je nosila pod rukom kretale od 12 tisuća do 20 tisuća kuna. Tad je nosila Alaïa cipele koje su na stranici Net A Porter koštale 880 eura, odnosno oko 6500 kuna.

Podsjećamo, Fani je jučer za biralište u Splitu odjenula bijelu Balmain haljinu sa zlatnim detaljima čija je cijena na službenim stranicama brenda 2750 američkih dolara (oko 19.600 kuna). Haljinu je iskombinirala sa zlatnim sandalama marke Fendi koje se mogu pronaći po cijeni od 690 eura (oko 5200 kuna).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.