David je i dalje bijesan na Kim i Kanyea: "Ja sam bio važniji od njih, uzeli su mi mjesta"

Foto: Splash

IAKO je od proslave 40. godišnjice Saturday Night Livea (SNL) prošlo već dva mjeseca, glumac David Spade još uvijek se ljuti na reality zvijezdu Kim Kardashian i njezinog supruga repera Kanyea Westa.

Naime, tijekom gostovanja u talk showu Conaca O'Briena, američki glumac i stand-up komičar koji je najpoznatiji po serijama "Osam jednostavnih pravila" i "Rules of Engagement", još jednom je objasnio što ga je točno razljutilo. "Dobili su bolja mjesta, sjedili su ispred mene! Ja sam dio emisije već 6 godina pa sam smatrao da sam na tom događaju bio važniji od njih. Oni sa showom nemaju veze!", objasnio je Spade.

Nakon što ga je Conan pitao zbog čega su Kim i Kanye uopće bili tamo, Spade je odgovorio "Mislio sam da ti znaš... Nitko ne zna zašto, ali uvijek se odazovu na svaki poziv. Možda zato jer smo Kim toliko ismijavali i spominjali da je pomislila da je i ona službeni dio SNL tima."

Spade je nedavno završio sa snimanjem komedije "The Do Over" i western parodije "The Ridiculous 6". Slavni par još uvijek nije odgovorio na njegove provokacije, ali sudeći po dosadašnjim iskustvima, teško da će mu ostati dužni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.