David Guetta u Zagrebu zahtijeva igraonicu za djecu, osobnog kuhara i naša najbolja vina



PRIPREME za dolazak DJ-a Davida Guette u punom su jeku, a organizacija njegova boravka u Hrvatskoj po zahtjevnosti pomalo podsjeća na onu prilikom dolaska američkog predsjednika. Poznati DJ ima vrlo stroge i brojne zahtjeve koje nekoliko timova u Hrvatskoj već mjesecima pokušava ispuniti. Prošlog je tjedna Guettin tim došao u Zagreb kako bi provjerio da sve ide po planu.

Dolaze Guettina supruga i dvoje djece?

Uoči nastupa u zagrebačkoj Areni, francuski će DJ i glazbeni producent biti smješten u Sheratonu gdje je za njega rezerviran i blokiran cijeli kat. Jedna od hotelskih dvorana namijenjena je samo za njegovu DJ opremu i ozvučenje te će se u njoj Guetta pripremati za nastup. S njim će doći tim od 12 ljudi i supruga Cathy Guetta. Par će odsjesti u predsjedničkom apartmanu, a nije poznato hoće li s njima doći i njihovo dvoje djece, 6-godišnji Tin Elvis i 3-godišnja Angie, koje nerijetko vode na turneje. Lista zahtjeva Davida Guette obuhvaća , između ostalog, dekorirane spavaonice, 24-satni pristup jednoj od najboljih gradskih igraonica s pravom ekskluzivnog korištenja, sobu za gledanje filmova, 24-satni pristup dvorani za vježbanje, osobnog kuhara i štošta drugo.

Evian, šampanjac Pomery i autohtona hrvatska vina

Francuski DJ pije isključivo francusku vodu Evian, i to u velikim količinama. Zatražio je i šampanjac Pomery koji mora biti optimalno rashlađen i raspoređen po sobama gdje će boraviti njegova ekipa. Moraju se poslužiti i isključivo najbolja hrvatska crvena vina, autohtone proizvodnje. Kuhari u Sheratonu sastavili su listu jela koja moraju biti točno usklađena sa zahtjevima i načinom pripreme Guettina osobnog kuhara. Francuzi su tražili i popis hrane koja je tipična za ovo podneblje s listom sastojaka koji se za njih koriste. Poseban se meni priprema za Guettinu djecu iako još nije poznato hoće li doći.

Traži vozila koja idu na bezolovni benzin

Guetta neprestano ističe kako se brine o okolišu pa je tako zatražio da se za njegov prijevoz u Zagrebu koriste vozila s bezolovnim benzinom. Svoju brigu za okoliš DJ pokazuje i kad je u pitanju tehnika za nastup. Umjesto da tone opreme prevozi diljem Europe i svijeta, on zahtijeva da se sva potrebna tehnika nabavlja od lokalnih dobavljača koji moraju zadovoljiti vrlo stroge standarde. Guettin tim preuzima tehniku i produkciju 24 sata prije nastupa i prilagođava je za koncert. Od tehničkih posebnosti treba istaknuti da je na ovoj turneji predstavljen Robot T8 opremljen laserom i on će se kretati među publikom u Areni. Važno je napomenuti da je tijekom cijelog Guettina boravka u Zagrebu, pa i na nastupu, zabranjeno pušenje u blizini slavnog francuskog DJ-a.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.