Daryl Hannah: Zbog bolesti sam završila na holivudskoj "crnoj listi"

AMERIČKA glumica Daryl Hannah, lik Elle Driver iz "Kill Billa" i djevojka Robbieja Williamsa u videospotu za pjesmu "Feel", otvoreno je govorila o Aspergerovu sindromu i problemima koje joj je prouzročio.

"Nisam se znala snaći u društvu, postala sam asocijalna, a na kraju i nepoželjna"

Naime, glumici je na početku karijere dijagnosticiran Aspergerov sindrom, jedan od nekoliko poremećaja iz autističnog spektra koji karakteriziraju teškoće u socijalnoj interakciji. "Moje zdravstveno stanje mi je skoro uništilo karijeru", priznala je glumica koja je imala velikih problema u komunikaciji s ljudima. 

"Nisam davala intervjue niti sam gostovala na televiziji ili išla na premijere. Odlazak na Oscar bio mi je noćna mora. Mislila sam da ću se onesvijestiti dok sam hodala crvenim tepihom", rekla je glumica i dodala da su je zbog čudnog ponašanja prestali pozivati na društvene događaje. "Zbog svoje sam bolesti postala nepoželjna. Događalo bi se da me pozovu na neku premijeru ili nešto, a ja bih bila presramežljiva da ih nazovem natrag i potvrdim dolazak ili im se bar javim. Nakon nekog vremena javili su mom menadžeru da su me stavili na crnu listu", rekla je Daryl.

"Uspjela sam jer sam privatni život stavila ispred posla"

"Nikada nisam privatni život podredila poslu i mislim da je to jedan od razloga zbog kojeg moja karijera, unatoč zdravstvenom stanju, nije propala. Bitnije mi je ono što se događa u obitelji i oko nje, a ako sam ja sretna i radim stvari koje me vesele i koje želim, i posao će biti u redu", zaključila je glumica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.