Dalibor Matanić i Helena Minić dobili sina, redatelj otkrio njegovo neobično ime

Foto: Marko Prpic/PIXSELL/Pixsell

DALIBOR Matanić i Helena Minić danas su dobili svoje treće dijete. Hrvatska glumica rodila je sina kojem su sretni roditelji nadjenuli ime Neo. Redatelj je sretne vijesti objavio na svom Instagram profilu, gdje je objavio i prvu fotografiju bebice.

"Nema labavo - na petak 13. (točnije 13/12/19 13:46) naš treći svemirac odlučio je doći na ovu planetu da je malo spasi - dame i gospodo: NEO MATANIĆ is in da hauz!!!!!!!!!!", napisao je presretni tata. Odmah po objavi fotke uslijedile su stotine lajkova i čestitki sretnim roditeljima, a u lijepim željama prednjačili su Helenine i Daliborove kolege iz glumačkog svijeta.

Vijest o trećoj bebi par je objavio ljetos. Našalili su se da naprave bebu svaki put kad rade zajedno.

"Dogodilo se da je ovo naš treći projekt i treće dijete. S prvim je to bila zezancija, kada se dogodio drugi projekt i drugo dijete, svi su se počeli zezati i govoriti: 'Trebamo baciti oko kad ćete raditi treći projekt.' Zezancija je rezultirala trećom bebom. Zaista razmišljam o tome da odbijem daljnju suradnju", rekla je Helena Minić Matanić tada za Story.

Par se zaljubio radeći zajedno na predstavi Thelma & Louise u Puli, nakon čega su se vjenčali i dobili kćer Lolu. Za vrijeme rada na filmu i predstavi Egzorcizam dobili su sina Maxa, a treće dijete sad vežu za seriju Novine.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.