Cruz Beckham ljubi misterioznu plavušu, poveo ju je i na odmor s obitelji

Foto: Profimedia

NAJMLAĐI sin bivšeg nogometaša Davida Beckhama, 17-godišnji Cruz, trenutno je na obiteljskom ljetovanju na koje je poveo djevojku, vitku i visoku plavušu od koje se ne razdvaja.

Cruz se trenutno odmara s roditeljima, s kojima je prvo bio u Hrvatskoj, zatim u Italiji pa u Saint-Tropezu, a na ljetovanje je poveo i djevojku s kojom je snimljen u strastvenim zagrljajima i poljupcima. Britanski mediji doznaju da je riječ o Tani Holding, a da je izuzetno bliska s cijelom obitelji svog odabranika dokazala je u Francuskoj. Snimljena je kako se druži s najmlađom članicom, Cruzovom sestrom Harper Seven, te kasnije s njegovim ocem Davidom.

Par je navodno u vezi nekoliko mjeseci, a ovo je prvi put da su bivši sportaš i pjevačica pozvali Tanu na druženje s njima. Nije to neuobičajen potez, pogotovo jer su isti tretman dobili i stariji sinovi Brooklyn i Romeo.

Podsjetimo, Brooklyn se u svibnju vjenčao s milijarderkom Nicolom Pletz s kojom je također od rane mladosti, a nešto lošije vijesti roditeljima je priopćio mlađi Romeo koji je nakon vrlo intenzivne veze s Miom Regan, prekinuo trogodišnju romansu. Romeo trenutno nije s majkom i ocem na ljetovanju, već se nalazi u Miamiju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.