Cox o tvrdnjama princa Harryja da je u njenoj kući našao drogu: "Nisam je dijelila"

Foto: EPA

Princ Harry u siječnju je objavio memoare Spare, u kojima je iznio mnoge detalje iz svog privatnog života. Ispričao je između ostalog da je u kući glumice Courteney Cox konzumirao drogu.

Napisao je da je u njezinoj kući u Los Angelesu 2016. godine pronašao kutiju čokolade s "ludim gljivama". Tamo je otišao s prijateljem na kućnu zabavu koju je priredila glumica, a u frižideru, piše Harry, pronašli su gljive koje su imale halucinogena svojstva.

"Ne kažem da je bilo gljiva"

Ta je informacija mnoge iznenadila. Cox je u nedavnom intervjuu za Variety govorila o tome, no nije se u potpunosti izjasnila je li princ Harry u njenoj kući konzumirao drogu. "Ostao je ovdje nekoliko dana. Vjerojatno dva ili tri. On je stvarno draga osoba. Ne kažem da je bilo gljiva! Definitivno ih nisam dijelila", rekla je Courteney. 

Princ je napisao da se WC školjka nakon uzimanja droge pretvorila u glavu koja je vrištala na njega. U knjizi je Harry priznao da je konzumirao kokain kad je imao 17 godina. "Nije bilo zabavno i nije me činilo osobito sretnim, kao što se drugima činilo. Ali osjećao sam se drugačije, a to je bio moj glavni cilj. Osjećati. Biti drugačiji", napisao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.