Christina Aguilera u crnoj vjenčanici s halterima i u čizmama valja se u svadbenoj torti

CHRISTINA AGUILERA slikala se za časopis Out u provokativnom outfitu koji pomalo podsjeća na ekstravagantne kreacije njene kolegice Lady Gage. Upravo su usporedbe sa sve popularnijom Gagom bile tema intervjua u časopisu Out, a Christina je svojim izjavama digla popriličnu prašinu, tako da se kasnije morala ispričavati na svojoj web-stranici.

Zanimljivo je kako su mnogi primijetili sličnost između ove dvije pjevačice, ponajviše u fizičkom smislu, jer je i Aguilera često voljela šokirati publiku neobičnim frizurama i kreacijama koje su se ponekad sastojale samo od lanaca ili kožnih vrpci, a na nogama najviše voli imati visoke Louboutin cipele, baš kao i Gaga. Za časopis Out slikala ju je Ellen von Underwerth koja je prije Christine napravila editorijal s Lady Gagom.

Kad su je tijekom intervjua pitali što misli o svojoj "rivalki" Gagi, Christina se samo nasmijala i rekla. "Mislim da ju je vrlo zabavno gledati", glasio je Aguilerin komentar. Često je bila kritizirana zbog izjava koje je davala u prošlosti kada je kritizirala Gagin stil i rekla da ne zna je li riječ o muškarcu ili ženi. Nakon intervjua Aguilera je objavila na svojoj stranici da nema ništa protiv Lady Gage niti bilo koje pjevačice. "Mislim da je ona sjajna i cijenim bilo koju ženu dovoljno hrabru da ide protiv normi. Mnogo je radila kako bi uspjela i imala je jasan cilj, a ja to poštujem. Na iPodima ima mjesta za sve nas", napisala je Christina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.