Chrissy Teigen pozirala gola s bebom: "Imam strije, ali briga me za to uz tebe"

Foto: Instagram

CHRISSY TEIGEN pokazala je kako joj izgleda tijelo nakon poroda pozirajući gola u kadi sa svojom kćerkicom Esti Maxine, koja je rođena prije tri mjeseca.

"Sisa koja mi visi skoro do boka i duboki ljubičasti ožiljci za cijeli život... Ali ti si presavršena da bi me bilo briga i za što od toga", napisala je uz fotografiju na kojoj se smije kćerkici.

Njena objava je u 24 sata prikupila preko milijun i pol lajkova i niz pohvala u komentarima. "Hvala što si dovoljno hrabra (iako za takve stvari hrabrost ne bi trebala biti ni potrebna) da objaviš realne fotografije sebe. Dolazi do dismorfije jer je sve uređeno i filtrirano. Ovako ljudi izgledaju kad skinemo taj lažni veo. Postoji ljepota u stvarnosti. I u tome da se žrtvujemo kako bismo stvorili ove prekrasne male ljude. Naša su tijela stvorena da se u njima živi", poručili su joj pratitelji.

"Kad sam bila trudna s prvim djetetom, stariji gospodin rekao mi je da sam lijepa i da su sve strije ništa drugo nego znakovi ljepote toga što sam nekome dala život. I ne da se sramim nego ponosim njima. Nikad to neću zaboraviti", prisjetile su se neke njene pratiteljice.

Redovito objavljuje realan prikaz života

Chrissy Teigen redovito ogoljava svoju intimu na društvenim mrežama te progovara o tome kako stvari izgledaju kad nisu provučene kroz filtere društvenih mreža. Kad je 2020. godine izgubila bebu u petom mjesecu trudnoće, objavila je potresne fotografije iz bolnice kako bi normalizirala razgovor o tome i ženama diljem svijeta pokazala da nisu same.

Uz Esti, bivša manekenka i njen suprug, pjevač John Legend, imaju i kćerkicu Lunu i sina Milesa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.