Chris Noth javio se na Instagramu dva mjeseca nakon optužbi za spolno zlostavljanje

Foto: Instagram

CHRIS NOTH oglasio se na Instagramu dva mjeseca nakon optužbi za seksualno zlostavljanje.

Glumac je objavio fotku svog sina dok igra košarku. Napisao je kako je uzbuđen dok gleda kako raste njegova ljubav prema ovom sportu. 

Nakon toga se javio još jednom objavom kojom je mlađem sinu Keatsu čestitao rođendan. Pratitelji su glumcu u komentarima poručili da su sretni što se vratio na društvene mreže te da ga podržavaju.

Podsjećamo, četiri žene optužile su Notha za seksualno zlostavljanje. Posljednja koja je s pričom izašla u javnost je kantautorica Lisa Gentile, koja je rekla da ju je glumac nasilno ljubio i dirao u njezinom njujorškom stanu. Tvrdi da se incident dogodio nakon što je glumca susrela u restoranu Da Marino u centru Manhattana, gdje je još jedna žena tvrdila da ju je Noth napao.

Gentile je rekla da glumca poznaje od 1998. godine, a incident se zbio 2002., kada ju je Noth odvezao kući i zatražio da vidi njezin stan. Tvrdi da ju je tada gurnuo, poljubio mimo njene volje i uhvatio je za grudi. Nakon što je opisala cijelu situaciju, Lisa je otkrila zbog čega je tek sada to javno ispričala.

"Bilo me strah istupiti oko ovoga zbog Nothove moći i njegovih prijetnji da će mi uništiti karijeru", rekla je Gentile. Nothu je to donijelo velike poslovne gubitke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.