Britanci o našem otoku na kojem partija njihova elita: "Alkohol teče u potocima"

Foto: Instagram

POPULARNI REALITY SHOW o životu mladih i bogatih Britanaca "Made In Chelsea" ovog je ljeta sniman u Hrvatskoj, a Britance sad zanima gdje je to bila njihova elita. 

Made In Chelsea je visokobudžetni reality show u kojem ne nedostaje drame, seksa i svađa, ali je sve podignuto na višu razinu jer se radi o pripadnicima višeg engleskog društva. Bogati Britanci su dva mjeseca proveli na Hvaru i odlično se zabavljali u klubovima i na jahtama. Sinoć je emitirana prva epizoda ljetnog spin-offa, a britanski Mirror piše da će, "sudeći po prvim kadrovima, osjećati ozbiljnu zavist".

>>>"Droga, cuga i još više seksa": Britanci se raspisali o "Sodomi i Gomori" na hrvatskom otoku<<<

"Naravno da im je hrvatski otok Hvar bio na vrhu liste, na kraju krajeva već je poznat po svojim luksuznim resortima, epskim partijima i trendi barovima i restoranima. Idemo samo provjeriti koliko nam je godišnjeg ostalo", piše Mirror prije nego što kreće navoditi mjesta na Hvaru koja se ne smiju propustiti.

"Između lipnja i srpnja grad Hvar poznat je kao grad koji nikad ne spava, zahvaljujući brojnim partyjima koji se odvijaju u barovima i klubovima. Osim toga, to je dom nekih od najljepših plaža u Hrvatskoj", navode.

Pišu da je ekipa realityja "Made in Chelsea" posjetila restoran Grotto Gardelinu. Dokaz za to našli su u fotografiji Louise Thompson koja je tamo ručala s dečkom, privatnim trenerom Ryanom Libbeyem.

Sljedeći je na listi Hula Hula Beach Club.

"Cijeli dan partijanja na suncu s alkoholom u potocima, šampanjcem na brodu ili masažom na otvorenom, Hula Hula nudi sve. Nije čudo da ga se naziva jednim od najboljih klubova na otoku", piše britanski tabloid.

Raffles na londonskom King's Roadu ekipa Made in Chelsea zamijenila je hvarskim Pink Champagneom, kako bi plesali do jutra i pokazali svoju novu boju tena.

Mirror još spominje Laganini Beach Bar i Passarolu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.