Bol u kurcu i popižđivanje su neke od najčešćih spolnih bolesti u Hrvatskoj

Foto: Instagram

GOTOVO 80 % stanovništva ima, ili je imalo, makar jednu spolno prenosivu bolest. U Hrvatskoj je broj takvih oboljenja u porastu, a stručnjaci prognoziraju da će se taj trend nastaviti i ubuduće. Od spolnih bolesti će uskoro obolijevati i maloljetnici, pa čak i djeca predškolske dobi. Najučestalije spolno prenosive bolesti u Hrvatskoj su:

Jebem ti mater! - Oboljenje koje uglavnom pogađa muškarce. Kolebljiva erekcija se nadoknađuje nepokolebljivim psovkama što izaziva upalne procese na mozgu, kako kod oboljelog tako i kod sugovornika. Akutni virus se uspješno liječi šamarčinom, a kod kroničnih slučajeva se preporučuje izbjegavanje dodira sa zaraženom osobom. Pretpostavlja se da od ove bolesti povremeno pati 95%muškaraca. Promiskuitetni muškarci moraju paziti šta i s kim govore, a stopostotnu zaštitu pruža držanje vode u ustima. U ozbiljnijim slučajevima, neodoljiva potreba za jebanjem nečije majke pokazuje da zaraženi nema zdrav odnos sa svojom vlastitom, pa mnogi bolesnici, za razliku od svojih majki, umiru u relativno mlađoj dobi.

Jebiga! - Najrasprostranjenija spolno prenosiva bolest mada ne ugrožava život pojedinca. Najčešće se javlja kod dobroćudnih osoba, a karakterizira je povremeno slijeganje ramenima i blaga napetost praćena vjetrovima. U težim slučajevima primjetno je stezanje jednjaka, prolazna hiperventilacija ili rasijanost. Bolest se povlači sama od sebe čim oboljeli dođe u kontakt s veselijom temom.

Boli me kurac! - Bol u kurcu pogađa uglavnom muškarce mlađeg mentalnog uzrasta. Javlja se zbog nemara, nebrige i nezainteresiranosti, a nije rijetkost da oboljeli istovremeno pati od dosade i nepismenosti. Problemi s erekcijom su čest slučaj, a bolest se uspješno liječi promjenom spola.

Odjebi! - Smatra se da ovu bolest uzrokuje prefiks, a s obzirom da oboljeli ne daje mnogo informacija o svom stanju, ne može se stopostotno znati da li je osoba dosad patila i od drugih prefiksa (kao što su po-jebi, iz-jebi, za-jebi), nakon čega je nastupio posljednji stadij- odjebi. Oboljelog karakterizira asocijalno ponašanje, neraspoloženje, te duboka bora između očiju. Osoba najčešće odbija liječenje, pa je odstranjivanje prefiksa težak i mukotrpan posao. Ako se ne tretira, prefiks se proširi na cijelu ličnost, pa se prisutnost bolesti kod zaraženog primjećuje već iz daljine. U najtežim slučajevima bolesnik odbacuje svako strano tijelo, kao što su plomba, partner ili prijateljski savjet.

Nabijem te na kurac! - Ova bolest se prenosi isključivo usmenom predajom, pa je jedina pouzdana zaštita pregristi jezik. Žene ne pate od ove bolesti, osim ako nije riječ o pripadnicama ljepšeg spola koje nisu sigurne u vlastiti identitet od pupka naniže. Liječenje se sastoji od što češćeg provjetravanja glave i doživotne apstinencije od alkohola.

Popižđivanje - Bolest uglavnom napada žene, mada prijenosnici mogu biti i muškarci. Suprotno uvriježenom mišljenju, riječ je o autoimunoj bolesti u kojoj žena dodatnim masturbiranjem živaca samu sebe razboli. Napetost se skuplja u mozgu, pa ako mentalni orgazam izostane, žena popizdi. Oboljela žena rado širi svoju bolest i na kolegice s posla, posebice u toku pauze. Bolest se manifestira izlučivanjem psovki, povećanim jadikovkama, te uvrtanjem kose do besvijesti. Bolest se kod kolegica neće razviti osim ako i same imaju genetsku predispoziciju ka popižđivanju. Muškarac koji želi zasnovati brak sa ženom koja pati od ove bolesti dobro će učiniti ako provjeri je li popižđivanja bilo u njezinoj obitelji i ranije.

Jebem ti boga! - Oboljeli je sklon fanatizmu i folku, a nerijetko ima fetiš na krunicu ili narukvicu iz Međugorja. Redoviti odlasci u crkvu doprinose širenju ove bolesti i čest je slučaj da se cijela obitelj zarazi jer se bolest prenosi s doručka na ručak, s ručka na večeru itd. Oboljeli gubi dodir s realnošću, a razgovor sa svećenikom ponekad ublaži simptome ove bolesti i razvije druge. Naime, fratroterapijom, odnosno razgovorom o strahotama pakla, osoba se uistinu može promijeniti -nagore. Ova bolest se rijetko susreće kod ateista, dok su sva ostala oboljenja ravnomjerno zastupljena.

Jebi se! - U nas poznatija kao hebi se ili bip! Osoba ne zna da je zaražena, a iako je prijenosnik, ne osjeća simptome. Problem se javlja tek u dodiru sa zaraženom osobom kad nerijetko dolazi do akutne kožne reakcije. Vrijeme inkubacije je praćeno znojenjem, crvenilom po grudima, rumenilom u obrazima, nezanimanjem za vanjski svijet te u krajnjem stadiju-orgazmom. To je dobroćudni stadij spomenutog oboljenja i ne šteti organizmu. U nekim slučajevima bolest odmah metastazira (zavisno od imuniteta osobe), a simptomi uključuju dizanje dlaka na glavi, sužavanje zjenica, grčenje šaka i napetost u mišićima, u nas poznatije kao tučnjava. Lijek je oduzimanje vozačke dozvole na dvadeset godina te skidanje s očevog proračuna.

Popuši mi kurac! - Muškarci u PMK-u su razdražljivi, a nadutost (ega) i umor (genitalnog trakta)su redovita pojava. Ima slučajeva da od Popušenog kurca pate i žene. Iznimna je rijetkost da se kod njih razvije ovisnost prema pušenju, pa je uspješnost liječenja kod ženskih osoba stopostotna.
Oboljenje se najčešće javlja među latentnim homoseksualcima, mada je prisutno i kod heteroseksualnih muškaraca. Oboljeli obično preuveličava problem, a umišljenu veličinu je teško liječiti. Ovdje je poželjno ići bolesti u susret te razotkriti pacijenta. Takva metoda liječenja je pokazala da se kurac povlači sam od sebe.

Iz ministarstva zdravstva saznajemo da ni njihovi djelatnici nisu pošteđeni gore navedenih oboljenja. Naprotiv! Uvlačenje u dupe i dijeljenje zajedničkih fotelja samo pridonosi širenju zaraze. Premda ministarstvo nastoji spriječiti epidemiju, saznajemo da je i ministru Kujundžiću pun kurac svega. Na upit u kojem smjeru treba krenuti u borbu protiv ovih i drugih bolesti, ministar(stvo) zdravstva šalje jasnu poruku:- 'Ajte u tri pičke materine!

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.