Bogata derišta s Instagrama poludjela za ovim dijelom Jadrana, pojavile se fotke

Foto: Instagram

PROFIL "Rich Kids Of Instagram", odnosno po novom "Rich Kids Of The Internet", preplavile su fotografije ljetovanja mladih bogataša koji ovo ljeto 2019. godine provode baš onako kako biste to od njih i očekivali.

Privatni helikopteri, luksuzne jahte, doručak u bazenu, dizajnerske putne torbe samo su neki detalji iz njihove svakodnevice koju svijet prati već godinama zahvaljujući njihovoj potrebi da se tim luksuzom pohvale na društvenim mrežama.

I dok su prijašnjih godina među njima najpopularnija bila odredišta poput juga Francuske, Italije ili Španjolske, ove godine su nekih od njih ljeto odlučili provesti u nama susjednoj Crnoj Gori. Pogled s jahte bogate Malezijke Chryseis Tan na crnogorski gradić Perast prikupio je nekoliko tisuća lajkova na Instagramu. Otkrila je i da je posjetila Porto Montenegro, Sveti Stefan i Kotor.

Mlada bogatašica iz Hong Konga Eleanor Lam pohvalila se fotografijom iz luksuznog resorta u blizini Budve te se usput pohvalila i svojom Dior torbom za plažu.

I dok Crna Gora postaje sve popularnija među mladim bogatašima s Instagrama, mnogi od njih drže se provjerenih destinacija pa se hvale fotografijama iz Dubaija, s Mykonsa ili Ibize.

Inače, nedavno se na tom profilu našla i jedna snimka iz Hrvatske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.