Blogerica sa "savršenom stražnjicom" uklanja filere i botoks vrijedne 46.000 kn

Foto: Instagram

FITNESS blogerica Madalin Giorgetta, koju je proslavila savršeno obla guza, odlučila se riješiti filera i botoksa koje je platila 7000 dolara (oko 46 tisuća kuna), a na društvenim mrežama otkrila je i zašto.

Ova Australka, koja za sebe tvrdi da je na detoks dijetama od početka 2019., uklonila je s društvenih mreža sve fotografije svoje fizičke transformacije te je prestala brojati kalorije i manijakalno vježbati svakog dana.

Kako kaže, sad je došlo vrijeme za rješavanje botoksa i filera.

"Bila sam jako nesigurna oko svog lica i pokušala sam te nesigurnosti riješiti botoksom i filerima. Bit ću iskrena, jako mi se sviđa kako moje lice izgleda s njima i zbilja se bojim kako će moje lice izgledati za šest mjeseci. No odlučila sam zauvijek ostaviti se igle", napisala je na Instagramu.

Kako kaže, lakše joj je bilo odustati od dijeta nego što joj je prestati posjećivati estetske kirurge.

"Dugo sam se osjećala kao da trebam izgledati ovako zbog društvenih mreža te da ne želim izgledati staro kad napunim 30 godina. Shvatila sam da beauty industrija i industrija dijeta nisu različite. Obje zarađuju na nesigurnostima žena, a ja im odbijam dati svoj novac", rekla je.

Otkrila je da je dosad uštrcavala botoks u obrve, čelo, bradu i oko očiju, kako bi se riješila bora. Filere je imala u ustima, ispod očiju, u obrazima te u čeljusti.

"Nisam isprva imala lice koje danas vidite na Instagramu i bila sam nesigurna oko svog izgleda. Bombardiraju nas fotografijama zbog kojih se osjećamo kao da nismo dovoljne. Nismo dovoljno lijepe, nismo dovoljno mršave. Oči su nam premale, nosevi preveliki, struk preširok, obrve pretanke, koža pretamna, koža presvijetla, zubi prežuti, grudi premale, kosa presuha, usta pretanka, guzice preravne... Dosta mi je toga da se tako osjećam", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.