Bjelogrlić o sukobu s redateljem Dare iz Jasenovca: Branio sam čast na pogrešan način

Foto: Radule Perisic/ATAImages/PIXSELL

DRAGAN BJELOGRLIĆ oglasio se o sukobu s redateljem Predragom Antonijevićem, zbog kojeg je i priveden.

>>Pojavila se snimka napada Dragana Bjelogrlića na redatelja Dare iz Jasenovca

"Žao mi je što sam odgovorio na jedan neprimjeren način na provokacije koje su bile te večeri, a traju već godinu dana i više", rekao je Bjelogrlić za Tanjug.

"Kao čovjek i umjetnik okrenut sam vrijednostima i gajim vrijednosti koje preziru agresiju, i s te strane nikako ne mogu biti ponosan na taj svoj postupak. Ja sam čovjek koji drži do svoje časti i spreman sam uvijek braniti svoju čast i dostojanstvo. Nažalost, te noći sam svoju čast branio na pogrešan način", naglasio je dodavši da mu je "žao svih onih koje je taj postupak na bilo koji način povrijedio".

Podsjećamo, Dragan Bjelogrlić priveden je krajem kolovoza nakon što je u niškom hotelu Ambasador s leđa napao redatelja Predraga Gagu Antonijevića i udario ga više puta u glavu. Bjelogrliću je tad određeno i zadržavanje u policiji do 48 sati zbog nasilničkog ponašanja, nakon čega je pušten da se brani sa slobode.

>>Bjelogrlić nakon napada na Antonijevića: Reagirao sam na njegove grozne provokacije

Inače, Antonijević je autor filma Dara iz Jasenovca, a ranije je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film Jesen samuraja. 

Antonijević je objavio navodnu prepisku s Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome "da bi se moglo zaraditi 100 somova". Navodni mejl je prikazivao i da Antonijević to kategorički odbija. Bjelogrlić je tada to demantirao i tvrdio da je prepiska lažirana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.