Bjelogrlić izašao iz policije, u prolazu je odgovorio samo na jedno pitanje

GLUMAC Dragan Bjelogrlić nakon višesatnog saslušanja napustio je policijsku stanicu u Nišu. Tamo mu je određeno zadržavanje u policiji do 48 sati zbog nasilničkog ponašanja, što je ranije potvrdilo tužiteljstvo u Nišu.

"Sutra je saslušanje Bjelogrlića i svjedoka pa će biti poznato više detalja", rekao je Bjelogrlićev odvjetnik Milan Petrović, prenosi Blic.

 

Na pitanje kako se Dragan osjeća, odvjetnik Petrović je rekao: "Dobro", a na pitanje je li iznio obranu, odvjetnik je rekao: "Ne, ne".

Bjelogrlić nije davao izjave, ali je pri ulasku u automobil iz zgrade policije na pitanje: "Kako je?" odgovorio kratko: "Dobro je, dobro je."

Pretpostavlja se da je Bjelogrlić automobilom odveden u policijsku stanicu, gdje će biti do saslušanja.

Incident u hotelu

Podsjećamo, Dragan Bjelogrlić pozvan je u policiju pod sumnjom da je rano jutros oko 4 sata u niškom hotelu Ambasador s leđa napao redatelja Predraga Gagu Antonijevića i udario ga više puta u glavu.

>>Pojavila se snimka napada Dragana Bjelogrlića na redatelja Dare iz Jasenovca

Inače, Antonijević je autor filma Dara iz Jasenovca, a ranije je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film Jesen samuraja.

Antonijević je objavio navodnu prepisku s Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome "da bi se moglo zaraditi 100 somova". Navodni mejl je prikazivao i da Antonijević to kategorički odbija. Bjelogrlić je tada to demantirao i tvrdio da je prepiska lažirana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.