Bizaran oproštaj: Jim Carrey napušta Twitter, objavio animaciju golog čovjeka u oluji

Foto: EPA

NAKON što je Elon Musk preuzeo Twitter i pokrenuo kontroverzu vezanu uz plave kvačice, ljudi odlaze s Twittera, a među njima je i Jim Carrey koji se od fanova na platformi oprostio na bizaran način.

Čuvar Svjetionika

Glumac je u svojoj posljednjoj objavi na Twitteru podijelio bizarnu animaciju uz opis: "Odlazim s Twittera, ali evo animacije koju sam napravio sa svojim prijateljem Jimmyjem Haywardom. Temelji se na mojoj slici ludog, starog Čuvara Svjetionika, stoji gol u oluji, doziva svoje anđele i svijetli svojom lampom kako bi nas vodio kroz podmuklu noć. Sve vas puno volim."

Munje i gromovi

Video prikazuje svjetionik u oluji, a u pozadini svira irska glazba. Odjednom se pojavljuje crvenokosi čovjek, potpuno gol i počne pjevati o anđelima koji "ispunjavaju mjesto svjetlošću" i "vode ih kroz oluju" u tamnoj noći, čvrsto "držeći šavove na njihovim jedrima".

"Zapalit ću svoju svjetiljku. Do zore. Slatki anđeli čuju me kako se molim", pjeva crvenokosi čovjek, prije nego što munja pogodi svjetionik, a on se počne smijati, ostavljajući zaprepaštene gledatelje u tišini.

Reakcije na Twitteru

Tviteraši imaju podijeljeno mišljenje o glumčevom bizarnom "oproštaju". Neki tvrde da je riječ o remek-djelu, dok ga drugi prozivaju ludim.

"Nedostajat ćeš mi ti i tvoja nevjerojatna umjetnička djela koja su me nasmijala i sačuvala moj razum netaknutim! Hvala", napisao je jedan tviteraš, dok je drugi dodao: "Nemoj otići, Jimmy! Još se možemo zabavljati."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.