Bivši suprug Dragane Mirković u Opatiji slupao auto vrijedan pola milijuna eura

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Toni Bijelić (51), bivši suprug srpske pjevačice Dragane Mirković, u ponedjeljak je sudjelovao u prometnoj nesreći u Opatiji, piše Scandal.rs, koji je objavio i fotografiju uništenog automobila. Vozio je svoj blindirani Rolls-Royce vrijedan oko pola milijuna eura, na kojem je napravljena velika materijalna šteta. 

Prema pisanju srpskih medija, Bijelić nije bio sam u automobilu u trenutku nesreće i nitko nije ozbiljno povrijeđen. Navodno je pod stresom zbog svega što se dogodilo. Nakon nesreće je stigao kamion s dizalicom koji je auto odvezao u Beč, a po Bijelića su došli prijatelji. 

Oglasila se PU Primorsko-goranska

U priopćenju PU Primorsko-goranske navodi se da je vozač udario u parkirano osobno vozilo, izgubio kontrolu i udario u još dva parkirana automobila.

Iz policije dodaju da su po dolasku na mjesto događaja zatekli 51-godišnjeg državljanina Austrije koji je izjavio da je bio putnik u navedenom vozilu, a da je vozač napustio mjesto događaja bez da je vlasnicima oštećenih vozila ostavio svoje podatke i podatke o vozilu.

Bijelić upravljao vozilom

"Sljedećeg dana u Policijsku postaju Opatija pristupili su 51-godišnji državljanin Austrije i 36-godišnji državljanin Srbije, koji je policiji izjavio da je on upravljao navedenim vozilom i prouzročio prometnu nesreću.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je počinitelj prometne nesreće 51-godišnjak te da je on upravljao vozilom pod utjecajem alkohola. Osumnjičeni 36-godišnjak zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela davanja lažnog iskaza kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu", dodaje se u priopćenju.

Inače, krajem ožujka ove godine Dragana Mirković je objavila da se razvodi od hrvatskog biznismena podrijetlom iz BiH nakon 25 godina braka. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.