Bivši James Bond (84) snimljen u rijetkom izlasku: "Izgledao je jako krhko"

Foto: Profimedia/Press

George Lazenby snimljen je ovih dana u šetnji Santa Monicom, gradom u Kaliforniji.

84-godišnji glumac nosio je polo majicu, hlače i šiltericu te hodao pomoću hodalice. Reporteri koji su snimili fotografije istaknuli su da je Lazenby djelovao "prilično krhko" dok je prolazio ulicama. 

Snimljen je u javnosti samo tri tjedna nakon što se oprostio od glume. "Ovo nije bila laka odluka, ali vrijeme je da objavim da se povlačim s posla. Od danas više neću glumiti ni javno istupati, davati intervjue ili autograme", poručio je tada glumac u priopćenju i dodao da će se više fokusirati na svoju obitelj.

Jedan od prvih Jamesa Bondova

George Lazenby mnogima je najpoznatiji po ulozi agenta 007 Jamesa Bonda u filmu U službi njenog Veličanstva iz 1969. godine. Lazenby je naslijedio Seana Conneryja i glumio Bonda u samo jednom filmu, a Connery se vratio ulozi 1971. u filmu Dijamanti su vječni. Iako nije nastavio glumiti u ovoj franšizi, ta mu je uloga ostala jedna od najpoznatijih.  

Godine 2015. Lazenby je u jednom intervjuu priznao da mu je žao što nije snimio još jedan film.

"To su bile kasne šezdesete, svi su nosili traperice i imali dugu kosu, dok je Bond nosio odijela i kratku kosu. Mislili smo da je Bondovo vrijeme završilo. Bili smo u krivu. Ponekad poželim da sam napravio barem još jedan film samo da ušutkam ljude koji misle da nisam uspio", rekao je.

>>Evo zašto je George Lazenby samo jednom utjelovio Jamesa Bonda

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.