Bivša zečica nakon 26 godina odlučila tužiti Michaela Jacksona zbog "Thrillera"

IAKO je najpopularniji videospot svih vremena, onaj za pjesmu "Thriller", snimljen davne 1983. godine, jedna od glavnih akterica u spotu je nakon toliko godina odlučila tražiti novac koji je zarađen emitiranjem. Naime, iako je prije punih 26 godina Ola Ray potpisala ugovor u kojemu je pristala na tada ponuđeni honorar, bivša Playboyeva zečica se sada sjetila kako bi mogla tužiti Michaela Jacksona i zaraditi još novca.

"Ona samo želi pravedno suđenje i novac za jako uspješan projekt u kojemu je sudjelovala i na koji je jako ponosna. Iako je već ranije dobila neke troškove za taj posao, smatramo da nisu u potpunosti plaćeni. Uostalom, novac koji je dobivala je uvijek kasnio", rekao je na sudu u Santa Monici Jason Feldman, odvjetnik 48-godišnje Ole Ray.

Album "Thriller" je proglašen najboljim i najprodavanijim albumom svih vremena


Odvjetnik bivše zečice također dodaje kako se nada da će iznos koji će Jackson isplatiti njegovoj klijentici biti velik s obzirom da se još uvijek prodaje diljem svijeta i zarađuje milijune. Što se tiče Michaela Jacksona, ovo je samo jedna u nizu sudskih tužbi koje je dobio tijekom posljednjih nekoliko godina.

Baš kao i videospot, album "Thriller" je proglašen najboljim albumom svih vremena te je najprodavaniji u povijesti. Na njemu se nalazi nekoliko najvećih hitova legendarnog Michaela Jacksona, među kojima su pjesme "Billie Jean", "Beat it" i "The girl is mine". S obzirom da je od njegovog izlaska prošlo već više od dva desetljeća, nagađa se kako nijedan album nikad više neće postići takav uspjeh.

A.M.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.