Bivša Playboyeva zečica Kendra Wilkinson pokušava opet ostati trudna kako bi spasila brak

KENDRA WILKINSON, bivša Playboyeva zečica udana za igrača američkog nogometa Hanka Basketta, pokušava ponovno zatrudnjeti kako bi spasila svoj brak. Kendra je, kako je sama kazala, uvjerena kako će prinova riješiti probleme između nje i supruga. Par već ima sina Hanka Randalla Basketta IV., kojeg je Kendra rodila u prosincu prošle godine.

Wilkinson i Baskett su u braku 11 mjeseci, a vezu im je uzdrmala pojava Kendrinog kućnog pornića. Njen bivši dečko filmić pod nazivom "Kendra Exposed" je prodao tvrtki Vivid Entertainment. Sporni bi pornić trebao biti objavljen krajem ovog mjeseca, unatoč pokušajima 24-godišnje Kendre da zaustavi njegovo pojavljivanje u javnosti. Već su objavljene neke od fotografija iz pornića.

Snimka je nastala u vrijeme kada je zanosna plavuša bila ovisna o kokainu, psihički nestabilna i sklona samoozljeđivanju te još nije bila poznata široj javnosti kao jedna od glavnih Playboyevih djevojaka. S obzirom da sada želi ostaviti dojam brižne majke i obiteljske žene, ne čudi što je angažirala tim ponajboljih odvjetnika koji bi se trebali pobrinuti da snimka iz njezine mračne prošlosti ne ugleda svjetlo dana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.