Bivša pjevačica Magazina Miliću: "Primitivizam su zatezanja alkoholne trbušine"

Foto: Facebook

BIVŠA pjevačica Magazina Ljiljana Nikolovska obratila se Goranu Miliću nakon što je on napisao da je ono što se radi predsjednici Republike ekstreman oblik primitivizma i mržnje.

Bivša pjevačica Magazina, koja danas živi u Kaliforniji, nije se složila s Milićevom izjavom i to mu je javno dala do znanja. "Gospodine Miliću, kritika javnog službenika koji je plaćen od svih, ali servisira samo odabrane, koliko god zvučan naziv radnog mjesta, nije primitivizam, već osnovna dužnost svakog građana. Primitivizam su gladna djeca po školama. I zdravstveni problem čiji je jedini izlaz skupljanje sredstava preko interneta. Primitivizam je raditi puno radno vrijeme i biti prisiljen birati između hrane i grijanja. Primitivizam je prisiliti starce koji su cijeli život ulagali u fondove, da zbog skoro nepostojeće penzije kopaju po kantama. Primitivizam su neiscrpna gramzljivost vaše vladajuće kaste, privatne jahte plaćene suzom i krvlju poginulih i živih, službeni Audiji u državi u kojoj ljudi nemaju ni za gradski autobus, legalizirana otimačina, liposukcije i zatezanja alkoholnih trbušina na račun ovršenog zbog 20 kuna...", napisala je Nikolovska.

Njezin status dolazi nakon što je nedavno komentirala izjavu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović o željeznoj zavjesi, čime je privukla puno pažnje na društvenim mrežama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.