Bivša cura oprostila se od košarkaša koji je umro u Beogradu: "Nezamisliva tragedija"

Foto: Instagram

OD PREMINULOG košarkaša Michaela Oja, koji je do lipnja bio centar Crvene zvezde, na društvenim se mrežama oprostila bivša djevojka Denise.

Ojo je u Srbiji započeo vezu s djevojkom imena Lana, koja je prema pisanju Kurira najavila da će dijete jednog dana nazvati po njemu, no za njim pati i bivša djevojka.

"Hej, prijatelju, držim se. Ali samo zato što bi ti bio ljutit da je drugačije. Gledala sam izlaske Sunca ovih dana. Podsjećaju me na tebe. 'Dobro jutro sunašce', tvoj glas je tako čist. Tvoj osmijeh je tako svijetao. Tvoje oči pune nade u novi dan. Čujem tvoj smijeh, jedan od meni omiljenih zvukova. Osmjehnem se. 'Evo je!'

Dok me toplina Sunca polako umiva, znam da si to ti koji me uvjeravaš da će sve biti u redu. Dajem sve od sebe da ti vjerujem, prijatelju. Stvarno. Ovo je najteža stvar koju sam ikada morala napraviti. Ne brini, snaći ću se. Znam da ti ne bi otišao da ne misliš da ću moći. Pa, pretpostavljam da ću se toga i držati. Nedostaješ mi više nego što to riječi mogu iskazati. Ali, dok god Sunce sja, znat ću da si sa mnom. Volim te zauvijek, tvoja Sunshine", napisala je.

"Hvala svima na vašoj ljubavi, molitvama i podršci. Michael je bio nevjerojatna osoba, najblaže rečeno. A ovaj gubitak se osjetio širom svijeta. Molim vas da mi dopustite privatnost i ukažete poštovanje jer mi je to potrebno da bih prošla kroz ovu nezamislivu tragediju. I, ako bih mogla još nešto zamoliti vas na kraju, bilo bi to da probate ovaj svijet učiniti bar malo boljim u svakom trenutku dok ste na ovoj planeti", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.