"On je šupak": Znali su poznate face prije slave i sad otkrivaju kakvi su stvarno

Foto: EPA

KORISNICI Reddita koji su poznavali holivudske face prije nego što su se proslavile otkrili su kako su se ti ljudi ponašali prije slave.

Neki su išli u školu s poznatim glumcima i glazbenicima, neki su radili s njima, a neki su čuli priče od članova svojih obitelji. 

Ovo su odgovori koji su privukli najviše pozornosti...

"Išla sam u srednju školu sa Sandrom Oh. Bila je smiješna, pametna, odlična... Jako je voljela sudjelovati u predstavama. Baš mi je drago da je uspjela i znam da još uvijek održava kontakt s ljudima iz srednje. Ponekad ih se može vidjeti na dodjelama nagrada."

"Moja prijateljica bila je dobra s Tomom Hanksom u srednjoj školi i s njim je išla na maturalnu večer. Još uvijek joj na jednu od svojih pisaćih mašina piše personalizirane rođendanske čestitke."

"Prije otprilike 15 godina radila sam u restoranu kao voditeljica. Rachel McAdams ušla je na razgovor za posao. Još je uvijek bila u glumačkoj školi i konobarila je da to plati. Tijekom sljedeće dvije godine radila je u mom restoranu ljeti. Još uvijek smo prijateljice. Nije se nimalo promijenila."

"Jennifer Lawrence. Sredinom sedmog razreda preselila sam se u Louisville, Kentucky. Bila mi je prva prijateljica tamo, prva osoba u čijoj kući sam prespavala. Bila je drugačija od mene, navijačica, njeni su imali love, ali su bili zaista sjajni. Obje smo bile nekako čudne na svoj način pa smo se brzo zbližile. Sjećam se njenog rođendana na farmi njene obitelji. Pod trampolinom je poljubila našeg prijatelja Jona. Nismo prestajale pričati o tome. Međutim, godinu i pol dana poslije preselila se u New York."

"Išla sam u školu s Megan Fox. Vozila se istim busom kao i ja u školu i uglavnom se držala po strani. Dečki su se tukli oko toga tko će sjesti pored nje, ali ona je uglavnom bila veoma sramežljiva i nije puno govorila."

"Najbolji prijatelj mog tate bio je u ekipi s Bruceom Willisom. Kaže da je svirao harmoniku, stalno nosio havajske košulje, vozio Camaro i bio totalni šupak."

"Studirala sam s Joeom Keeryjem, poznatim kao Steve Harrington iz Stranger Thingsa. Živio je blizu mog dečka i bio je baš najljepši momak. Kosa mu je oduvijek bila nevjerojatna. Posljednji put kad sam ga vidjela bilo je kad sam gledala film The Hateful Eight, nakon što smo diplomirali, i svejedno je došao do mene i pozdravio me."

"Išla sam u školu s Emily Ratajkowski. Uvijek je bila draga, jako pametna i stvarno talentirana. Najgore čega se mogu sjetiti jest to da jednom u srednjoj školi nije dobila ulogu u predstavi koju je htjela, pa uopće nije htjela sudjelovati u predstavi. Naletjela sam na nju dok smo studirale (prije nego što je postala poznata) i činilo se da joj je stvarno drago što me vidi. Ona je stvarno autentična. Ponosna sam na nju."

"Moja baka je godinama radila u Dollywoodu. Kad je umrla, Dolly Parton nam je poslala cvijeće kući. Predivna je."

"Chris Evans je baš bio odvratan kao popularni lokalni teen glumac. No čini se da je odrastao i prestao biti takav i drago mi je zbog njegove karijere."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.