Bila je jedna od najvećih TV zvijezda nove generacije, a onda je tragično skončala

Foto: Instagram/YouTube

Na današnji je dan prije četiri godine pronađeno tijelo glumice Naye Rivere. Glumica se utopila u jezeru Piru, gdje je s četverogodišnjim sinom unajmila brod i otišla na plivanje. Nekoliko sati kasnije posada drugog broda pronašla je njenog sina odjevenog u prsluk za spašavanje u brodu koji su unajmili, a njegovoj majci nije bilo traga.

Tijelo pronađeno nakon šest dana

Dječak je ispričao da su on i majka otišli plivati. Ona mu je pomogla da se vrati na brod, a kad se okrenuo, vidio ju je kako nestaje u vodi, rekao je šerif okruga Ventura Bill Ayub. Policija je tijelo pronašla nakon šestodnevne potrage. "Čini se da je skupila dovoljno snage da vrati sina na brod, no ne i da sebe spasi", rekli su policajci nakon što su potvrdili da su je našli.

Izvješće patologa pokazalo je da nije bilo indicija da su droga ili alkohol igrali ulogu u njezinoj smrti. Isto tako nisu pronađene ozljede ili druga medicinska stanja. Glumica je imala 33 godine kada se utopila, a milijuni obožavatelja koji su je zavoljeli kroz seriju Glee tugovali su za njom.

Brigu o sinu preuzeo bivši muž

Brigu o njezinom sinu Joseyju preuzeo je bivši suprug Ryan Dorsey, s kojim je u braku bila od 2014. do 2018. godine. Ryan je u fokus javnosti došao nakon što se k njemu i sinu uselila Riverina mlađa sestra Nickayla te se počelo govoriti da su njih dvoje u vezi, što su oni demantirali.  

"U najmračnijem vremenu moga života jedino što je važno su moji prijatelji i obitelj. Biti tu za svog nećaka iako ne mogu ni za sebe. Ne zanima me kako stvari izgledaju jer nitko ne može vidjeti svaki teški trenutak kroz koji svi prolazimo. Najvažnije što sam naučila iz svega je pokazivati ​​suosjećanje, ne osuđivati ​​druge i nikada ne uzimati trenutak života zdravo za gotovo. Nadam se da svi možete učiniti to isto", napisala je Nickayla na Instagram Storyju.

Zvijezda popularne serije

Naya je još kao beba snimala reklame, a s četiri godine se pojavila u seriji The Royal Family.

Najveći uspjeh ostvarila je u ulozi Santane Lopez u televizijskoj seriji Glee. Glumila je sarkastičnu navijačicu i članicu zbora McKinley Higha. U seriji je pjevala brojne prerade poznatih pjesama, među kojima je najpopularnija Nutbush City Limits, koju u originalu izvodi Tina Turner. Postupno se probijala od sporednog lika do jednog od omiljenih likova u seriji. Osvojila je dvije nagrade Grammy za ovu ulogu.

Imala je i gostujuće uloge u serijama The Fresh Prince of Bel-Air, Family Matters, Baywatch i The Bernie Mac Show, kao i u seriji filmova Step Up.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.